Οι Ένοπλες Δυνάμεις θρηνούν για τον επισμηναγό (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, στην Καλαμάτα. Το πρωί της Παρασκευής, 29 Δεκεμβρίου, στις 7:30 πμ πραγματοποιήθηκε τελετή απόδοσης τιμών κατά την έπαρση της σημαίας, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Θα ακολουθήσει η τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στον Ιερό Ναό Παναγιάς Παντάνασσας.
Ο επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας τραυματίσθηκε θανάσιμα, κατά την πτώση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ2Ε BUCKEYE, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου.
- Φωτιά τώρα: Πύρινος εφιάλτης σε Πόρτο Γερμενό και Βοιωτία - Κάηκαν σπίτια, επιμένουν οι θυελλώδεις άνεμοι
- Σε ποια cult σειρά πρωταγωνίστησε η «Πένι» Κέιλι Κουόκο πριν το Big Bang Theory και δεν άρεσε κιόλας
- Σύγκρουση φορτηγών στην Αθηνών - Λαμίας: Ένας νεκρός από το τροχαίο - Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο
- Τι δεν καταλαβαίνει ο Αρκάς για τις γυναίκες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.