Με αυτή του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών του Υπουργείου κλείνει σήμερα ο κύκλος απολογιών για όσες διώξεις που έχουν πάρει τη δικαστική οδό, σχετικά με το εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Όπως ενημερώνει το OPEN, ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης μεταφορών είναι ο τελευταίος σε μία σειρά 43 κατηγορούμενων προσώπων για το δυστύχημα, με το ενδιαφέρον τώρα να μετατίθεται στο ενδεχόμενο νέων διώξεων.
Ο εν λόγω απολογείται μέσω υπομνήματος που αναγιγνώσκει αυτή τη στιγμή ο εφέτης ανακριτής Μπακαΐμης, με τις ερωτήσεις να ακολουθούν κατόπιν.
Εις βάρος του προϊσταμένου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών, μεταξύ άλλων πλημμελημάτων, το πιο σοβαρό εκ των οποίων η ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.