Δεκάδες πολίτες, μεταξύ τους οι συγγενείς, δίνουν για ένα ακόμα βράδυ το «παρών» μπροστά στη Βουλή και το άτυπο μνημείο για τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη.
Στην περιοχή υπάρχει αστυνομική παρουσία, ωστόσο κανένα «όργανο» δεν έχει κινήσει για να εφαρμόσει τη φρονηματική απαγόρευση συγκεντρώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου δεν έχει προκύψει κάποια ένταση με τους συγκεντρωμένους που βρίσκονται περιμετρικά του μνημείου με τα ονόματα, με τον χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη να φωτίζεται από τα κεράκια, αφιερωμένα στους νεκρούς, όπως καταγράφει το Orange Press.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.