Δεκάδες πολίτες, μεταξύ τους οι συγγενείς, δίνουν για ένα ακόμα βράδυ το «παρών» μπροστά στη Βουλή και το άτυπο μνημείο για τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη.
Στην περιοχή υπάρχει αστυνομική παρουσία, ωστόσο κανένα «όργανο» δεν έχει κινήσει για να εφαρμόσει τη φρονηματική απαγόρευση συγκεντρώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου δεν έχει προκύψει κάποια ένταση με τους συγκεντρωμένους που βρίσκονται περιμετρικά του μνημείου με τα ονόματα, με τον χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη να φωτίζεται από τα κεράκια, αφιερωμένα στους νεκρούς, όπως καταγράφει το Orange Press.
- Σία Κοσιώνη: Πήρε εξιτήριο - Η φωτογραφία από τις πρώτες μέρες στη ΜΕΘ
- Πέθανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος - Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ
- Απεργία πείνας για να μην γκρεμιστούν τα Προσφυγικά στην Αλεξάνδρας: Τι ζητούν τα μέλη της κατάληψης
- «Αντώνη αγάπη μου, πάρε με από εδώ»: Ο περιβόητος Αντώνης εμφανίστηκε 20 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.