Νέο κάλεσμα για τα Τέμπη στέλνουν μαθητικοί και φοιτητικοί σύλλογοι, σε συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει με συγκέντρωση και θα εξελιχθεί σε πορεία, έξω από τα Προπύλαια, την Παρασκευή 7 Μαρτίου
Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας και Φοιτητικοί Σύλλογοι οργανώνουν νέο συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Μαρτίου, για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Στην Αθήνα η ώρα συνάντησης έχει οριστεί στις 12:00 το μεσημέρι.
«Μέχρι η δικαίωση να έρθει εδώ θα μείνουμε. Όλοι μαζί μια φωνή ένα θα γίνουμε. Για αυτούς που φύγανε πρέπει να συνεχίσουμε. Και ένα είναι σίγουρο στο τέλος θα νικήσουμε» αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή.
«Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά «μέχρι τέλους» για να δικαιωθούμε και για να μην ζήσουμε νέα Τέμπη» αναφέρουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.