Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (13/3) στο Σύνταγμα για τη συναυλία που διοργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των 57 θυμάτων στα Τέμπη και να ζητήσουν την απόδοση ευθυνών.
Με εντολή της αστυνομίας έχουν κλείσει οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο», ενώ στην πλατεία συγκεντρώθηκαν αρκετοί πολίτες.
«Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας δίνουμε συνέχεια στις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.
Επίσης, τονίζεται: «Καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια των Φοιτητικών Συλλόγων, των εργατικών σωματείων, τις πρωτοβουλίες των συγγενών των θυμάτων, κάνοντας πράξη την υπόσχεση μας ότι δε θα επιτρέψουμε αυτό το έγκλημα να συγκαλυφθεί, ότι θα πάμε τον αγώνα μέχρι τέλους» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους».
Σύμφωνα με το Orange Press Agency «γύρω από την πλατεία Συντάγματος υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη».
Συναυλία για τα Τέμπη: Ποιοι θα τραγουδήσουν
Στη συναυλία, που άρχισε στις 19.00, μεταξύ άλλων, θα εμφανιστούν οι:
- Ρίτα Αντωνοπούλου & Ρεβάνς
- Μυρτώ Βασιλείου
- Ματούλα Ζαμάνη
- Θοδωρής Θοδωρίδης
- Ζωγράφος και Ghetto Rock
- Πολυξένη Καράκογλου
- Αλέξανδρος Κτιστάκης
- Δημήτρης Μητσοτάκης
- Νατάσσα Μποφίλιου
- Απόστολος Ρίζος
- Babo Koro
- Κιντέρια
- Το Σφάλμα
- Υπεραστικοί
- Tiny Jackal x Raibo, Lef Kay (on dexx)
Δείτε το βίντεο του Orange Press Agency:
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.