Μενού
tempi
Ο πατέρας με τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του | @Nikos Plakias
  • Α-
  • Α+

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε ο πατέρας των δύο 20χρονων κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας, που σκοτώθηκαν στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Οι δίδυμες αδερφές χάθηκαν στο δυστύχημα, μαζί με την ξαδέρφη τους. 

Ο πατέρας των διδύμων, Νίκος Πλακιάς, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την ονομαστική του γιορτή και ζήτησε από τους φίλους του να βάλουν τρία στολίδια στα δέντρα τους για τις κόρες και την ανιψιά του. 

Στο τέλος της ανάρτησής του, έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα σε όλους τους γονείς. «Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο, κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας, σαν να είναι το τελευταίο. Γιατί, εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα».

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά: 

Του Αγίου Νικολάου σήμερα πολλοί από εσάς σκέφτονται εάν πρέπει να μου ευχηθούν ή όχι. Τι ευχές να πεις σε έναν πατέρα που δεν θα έχει στην γιορτή του τα παιδιά του; Άτοπες και ανούσιες. Απλώς να με βοηθήσουν και να γνωρίζω ότι νοιάζεστε για μένα, το γνωρίζω το βλέπω στα πρόσωπά σας, τις εκφράσεις σας. Πώς να γιορτάσω όταν αύριο δεν θα ακούσω τα ποδοβολητά στην σκάλα του σπιτιού μου για να μου κάνουν έκπληξη με τα δώρα τους, δεν θα ακούσω μπαμπά, μπαμπάκα, θειούλη μου, δεν θα μαλώσουμε ποια θα βάλει το αστέρι στο δέντρο, δεν δεν δεν ατελείωτα. 

Αντί για χρόνια πολλά βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δύο για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων. Κάντε το και όταν θα είμαι πάλι δυνατός θα βάλω εγώ το αστέρι στο δέντρο του σπιτιού μου για όλους εσάς. 

Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας σαν να είναι το τελευταίο γιατί εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA