Μενού
sugkentrosi
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα | @ANT1
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Καρυστιανού απευθύνθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, συγκλονίζοντας κατά την ομιλία της.

«Η φωνή μας ενώθηκε μαζί με αυτήν 1,3 εκατ. Ελλήνων, μέσω του διαδικτυακού ψηφίσματος (σ.σ. για άρση της βουλευτικής ασυλίας πολιτικών προσώπων). Υπήρξε συγκάλυψη και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Πέντε μέρες μετά τη σύγκρουση, μάζεψαν τα συντρίμμια και μπάζωσαν τον χώρο, δεν άφησαν κανένα στοιχείο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Σήμερα το απόγευμα (18/03), φίλοι, συγγενείς των 57 ψυχών που «χάθηκαν» στα Τέμπη αλλά και απλοί πολίτες βρέθηκαν στο Σύνταγμα, όπου διαδήλωσαν με βασικό αίτημα τη δικαίωση.

Στο Σύνταγμα, έβαλαν λευκά τριαντάφυλλα στο σημείο όπου είχαν γραφτεί τα ονόματα των 57 θυμάτων ενώ άναψαν κεριά σχηματίζοντας τον αριθμό «57». 

Πέραν συμβολικών ενεργειών, οι παρευρίσκοντες άκουσαν από τα κινητά τους τηλέφωνα την τοποθέτηση της κυρίας Καρυστιανού από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA