Αίσθηση προκάλεσε ένα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Live You» από το Χαϊδάρι, όπου υπάρχει ένα τεράστιο δέντρο στη μέση του δρόμου, χωρίς όμως να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Συγκεκριμένα, το τεράστιο πεύκο βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου στο Χαϊδάρι, με τα αυτοκίνητα, αναγκαστικά, να περνούν αριστερά του, προκειμένου να αποφύγουν το όποιο ατύχημα.
Οι κάτοικοι, μάλιστα, αναφέρουν πως το δέντρο έχει «ηλικία» 100 ετών, με τους κατοίκους να υπογραμμίζουν πως δεν πρέπει να αφαιρεθεί από τη δημοτική αρχή, καθώς ο δρόμος είναι μονόδρομος.
Χαϊδάρι: Τι απαντάει η δημοτική αρχή
Η Ελένη Θερμού, αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου, μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο περιστατικό: «Ο δρόμος είναι αρκετά φαρδύς και είναι ήπιας κυκλοφορίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο ατύχημα».
«Το δέντρο προϋπήρχε της δόμησης. Από εκεί και πέρα μπορούμε να κρίνουμε κατά πόσο αναγκαία είναι τα δέντρα στον αστικό ιστό. Δεν έχει αναφερθεί κάποιο ατύχημα, ενώ δεν έχει γίνει κάποια υπόδειξη από την Τροχαία» σημείωσε η αντιδήμαρχος στο Χαϊδάρι.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.