Μενού
dikigoros Litras
Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στην Ευελπίδων | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, λίγη ώρα αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, δηλώνοντας έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της πράξης του.

Λίγο πριν εισέλθει στο ΑΤ, ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε στην κάμερα του Ant1, ότι «έχει κάνει λάθος» και πως «θα πληρώσει για την πράξη του». Αναφέρθηκε στο χθεσινό περιστατικό με τα μηνύματα στην πρώην σύζυγό του, δηλώνοντας πως απορεί με την αντίδρασή της.

«Είχε ενημερωθεί η σύζυγός μου για χθες, ήταν χρήματα που χρειαζόταν η κόρη μου για κάποιο ταξίδι της αδερφής της στην Κύπρο. Τα παιδιά έχουν μία άριστη σχέση με τη Σοφία. Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Είχα στείλει μήνυμα ότι θα περάσει η μεγάλη μου κόρη να πάρει κάποια πράγματα».

Απόστολος Λύτρας: «Θα πληρώσω για την πράξη μου»

«Έχω κάνει λάθος. Θα πληρώσω για την πράξη μου αλλά από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Φταίω, μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει ποτέ συμβεί κάτι αντίστοιχο, το λέει και η ίδια. Υπάρχουν και τρία παιδιά. Δεν είναι οικογενειακή η ευθύνη αλλά δική μου».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν έστειλε απειλητικό μήνυμα στην σύζυγό του, απάντησε: «Από μένα; Είναι δυνατόν; Δεν θα έβαζα ποτέ κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου».

Τα μηνύματα Λύτρα στη σύζυγό του

Όσον αφορά στα μηνύματα, η σύζυγος υποστηρίζει πως «αυτά που μου απέστειλαν σήμερα για τα χρήματα αποστέλλονται σκοπίμως με προθέσεις που δε γνωρίζω, πάντως σίγουρα παραβιάζοντας τον περιοριστικό όρο της μη συναναστροφής μαζί μου και επιδιώκοντας την περαιτέρω τρομοκράτησή μου και την επιβάρυνση της ψυχικής μου υγείας».

«Ήδη από χθες παρακολουθούμαι από ψυχολόγο της αστυνομίας και το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μου μου προκαλεί τρόμο και ανησυχία», υπογράμμισε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA