Μενού
gefira Kriti
Η γέφυρα στην Κρήτη όπου έγινε η θανάσιμη πτώση γυναίκας | neakriti.gr
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες τις αστυνομίας για τον θάνατο 17χρονης μαθήτριας στην Κρήτη, η οποία έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ.

«Όταν έχουμε έναν αιφνίδιο θάνατο και μάλιστα με τέτοιον τραγικό τρόπο, η οικογένεια θέτει εξαρχής το ερώτημα να αναζητηθούν και να εντοπιστούν οι συνθήκες και μετά θα φτάσουμε στα αίτια», είπε στο Mega η δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Αλεξάνδρα Σπανάκη.

«Επίσημο πόρισμα δεν υπάρχει. Έχουμε δώσει εντολή και παραβρέθηκε κατά τη νεκροψία – νεκροτομή τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας προκειμένου να έχουμε ένα επίσημο πόρισμα, καταγεγραμμένο όμως δεν το έχουμε ακόμα», συμπλήρωσε.

«Θα συσχετιστεί με τη δικογραφία που έχει ήδη σχηματιστεί και εξαρχής η οικογένεια έθεσε τα ερωτήματα ποιος είναι υπεύθυνος για αυτόν τον θάνατο, ποιες είναι οι συνθήκες», τόνισε η δικηγόρος.

Κρήτη: Επιφυλακτική η οικογένεια

«Ήδη υπάρχει μια βάση στην οποία κατευθύνθηκαν οι ιατροδικαστικές εκτιμήσεις, πάνω σε αυτές και εμείς θα σταθούμε. Πριν καταλήξουμε και πριν καταλήξουν και οι Αρχές, όταν δεν έχουμε καταγεγραμμένο τον τρόπο και τον θάνατο κατά την ώρα που συμβαίνει, είμαστε όλοι επιφυλακτικοί», είπε στη συνέχεια.

Από την πλευρά της, η εγκληματολόγος Δήμητρα Τσίτση, αναρωτήθηκε: «Έχω πολλά ερωτήματα. Όταν υπήρχαν μαρτυρίες ότι είδαν ένα κορίτσι μόνο του σε ένα επικίνδυνο μέρος, τι έκανε η αστυνομία τη συγκεκριμένη στιγμή;».

«Από όσα έχω διαβάσει, δεν ήταν ένα ή δύο ή τρία τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η αστυνομία», υπογράμμισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA