Την ενοχή και των τεσσάρων κατηγορουμένων για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη πρότεινε η εισαγγελέας. «Σας κοιτάζω στα μάτια και σας λέω ότι είστε ένοχοι», είπε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στους τέσσερις κατηγορούμενους για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
«Αυτό που συνέβη είναι απάνθρωπο. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, όχι στην ανοιχτή θάλασσα, αλλά στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας», ανέφερε.
Αποδόθηκαν οι κατηγορίες σε ότι αφορά στον πλοίαρχο του Blue Horizon για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, των θαλασσίων συγκοινωνιών από τις οποίες προήλθε θάνατος, καθώς και για κατάχρηση εξουσίας, όπως ανέφερε η εισαγγελέας.
Συγκεκριμένα, το πλοίο έφυγε με ανοιχτό καταπέλτη, κάτι που έδινε την αίσθηση σε κάποιον επιβάτη ότι μπορεί και προλαβαίνει να επιβιβαστεί, κάτι το οποίο τελικά έγινε και πραγματώθηκε στο πρόσωπο του Αντώνη Καργιώτη.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.