Μενού
Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Απολογήθηκε νωρίτερα, σήμερα (19/3) η 52χρονη στη Θέρμη, η οποία φιλοξενούσε στο σπίτι της 94 σκυλιά και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές με΄τα από καταγγελία ότι ζούσαν κάτω από ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής.

Η 52χρονη στη Θέρμη κρίθηκε αθώα μετά την απολογία της, κατά τη διάρκεια της οποίας υποστήριξε πως λειτουργεί «νόμιμο καταφύγιο ζώων» και προσκόμισε σχετική σύμβαση στην αρμόδια δημοτική αρχή.

Η ίδια παραδέχθηκε πως ο χώρος, την ημέρα του ελέγχου, ήταν «βρόμικος» επειδή είχε, όπως είπε, προλάβει να καθαρίσει. «Δυστυχώς έχω μείνει μόνη μου και υπάρχουν προτεραιότητες- να πάρουν τα άρρωστα ζώα τα χάπια τους, να ταΐσω τα νεογέννητα» ανέφερε η 52χρονη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης δέχθηκαν τους ισχυρισμούς της και την αθώωσαν για τις πράξεις της μη τήρησης κανόνων ευζωίας ζώων συντροφιάς και της παραβίασης υγειονομικών κανονισμών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA