Μενού
Κακοκαιρία στη Θεσσαλία
Πλημμύρες στη Λάρισα | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Χωρίς ρεύμα καταγγέλλουν πως έμειναν πλημμυροπαθείς αγρότες στη Θεσσαλία, οι οποίοι κάνουν λόγο πως η τροπολογία που τους απαλλάσσει για δύο χρόνια από τους λογαριασμούς, δεν έχει ψηφιστεί ακόμη.

«Εκείνο το οποίο λένε είναι ότι εάν δεν προβούμε σε πληρωμή των λογαριασμών, θα γίνει διακοπή του ρεύματος την ώρα που εμείς τους εξηγούμε ότι δεν έχουμε να πληρώσουμε, λόγω του ότι καταστράφηκαν τα χωράφια μας» ανέφερε πλημμυροπαθής αγρότης στη Θεσσαλία.

«Δεν φτάνει που χάσαμε την παραγωγή, ούτε φέτος δεν μπορούμε να σπείρουμε. Έχουμε χάσει τον ύπνο μας, μας τηλεφωνούν και μας λένε πως πρέπει να πληρώσουμε τους λογαριασμούς» συμπληρώνει άλλος αγρότης.

Θεσσαλία: «Μας ζητούν υπέρογκα ποσά»

Τρίτος πλημμυροπαθής στη Θεσσαλία, μιλώντας στον Alpha, κατήγγειλε πως «μιλάμε για 7, 8 και 10 χιλιάδες ευρώ. Έστω και ένα χωράφι, εάν μου κόψουν το ρεύμα, πώς θα το ποτίσω. Ούτε μπορώ να ποτίσω τον μεγάλο λογαριασμό από ένα χωράφι, που θα σπείρω».

«Υπάρχει συγκερκιμένος παραγωγός στην περιοχή, παρόλο που δεν χρησιμοποίησε τη γεώτρησή του, οι αρμόδιοι υπάλληλοι που ήρθαν για την καταμέτρηση των κιλοβατόρων δεν μπόρεσαν να το προσεγγίσουν, καθότι ήταν πλημμυρισμένο το χωράφι» συμπληρώνει αγρότης στη Θεσσαλία, για να καταλήξει:

«Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία ρεύματος να στείλει έναντι λογαριασμό με ποσά κατά προσέγγιση και υπέρογκα ποσά, απειλώντας τους ότι θα τους το κόψουν παρόλο που δεν το έχουν χρησιμοποιήσουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA