Αυτόφωρα θα δικαστεί ένας 61χρονος, μετά από καταγγελία ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δικαστικό επιμελητή, όταν εκείνος εκτελούσε τελεσίδικη δικαστική απόφαση για προσωπoκράτηση του συλληφθέντα, ύστερα από προηγούμενη καταδίκη του.
Το περιστατικό, κατά το ΑΜΠΕ, συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης (4/3) στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Εξερχόμενος από το σπίτι του και αντιλαμβανόμενος τον πράκτορα και τον συνεργάτη του, ο 61χρονος φέρεται να μπήκε στο ΙΧ του προτού αναπτύξει ταχύτητα παρασύροντας και ανατρέποντας τον δικαστικό επιμελητή, τραυματίζοντάς τον.
Στο σημείο βρισκόταν και ο επισπεύδων την απόφαση με έναν φίλο του, που παρακολουθώντας όσα συνέβησαν, ενημέρωσαν την Τροχαία, ενώ ακολούθησαν με δικό τους όχημα τον φυγά.
«Τράκαρε» τον επιμελητή και διέφυγε
Αυτό που ακολούθησε ήταν μία επικίνδυνη καταδίωξη, καθώς ο 61χρονος το «σανίδωσε» για να διαφύγει του νόμου.
Κατευθυνόμενος όμως προς την Καλαμαριά, οι αρχές ακινητοποίησαν το όχημά του, όχι όμως πριν ο φυγάς προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του.
Ο άντρας διώκεται τώρα για βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη οδήγηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Το δραματικό τηλεφώνημα Χριστοδουλίδη, η θεσμική στάση του ΠΑΣΟΚ και πόσο πραγματικά κινδυνεύει η Σούδα
- Γλυφάδα: 24χρονος «κάρφωσε» στυλό στο πρόσωπο ενός 38χρονου μέσα σε λεωφορείο
- Σειρήνες στην Κύπρο και ένας κόσμος όπου τίποτα δεν είναι πια αδιανόητο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.