Ένας 65χρονος συνελήφθη την Κυριακή (15/10) από άντρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο.
Για το περιστατικό υπήρξε καταγγελία, η οποία αναφέρει ότι ο άνδρας είχε υπό την επίβλεψή του το αγόρι και ήταν συγγενείς εξ αγχιστείας.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη 65χρονος έπειτα από καταγγελία για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη χθες (15-10-2023), 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, ο ανωτέρω, έχοντας υπό την επίβλεψή του ανήλικο αγόρι (συγγενής εξ’ αγχιστείας), στην οικία του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προέβη σε βάρος του σε γενετήσιες πράξεις.
Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία σου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (20) φυσίγγια χωρίς να κατέχει σχετική άδεια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.