Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Ένας 70χρονος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της κόρης του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 70χρονος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, προσβολής γενετήσιας αξιοπρεπείας, απειλής, γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, εξύβρισης και για παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Υπεμθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί καταγγελία της 32χρονης κόρης του, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς, με την οποία υποστήριξε ότι ο πατέρας της πρώτη φορά την βίασε το 1998 όταν ήταν πέντε ετών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024 και της προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024. Μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα της δικογραφία.

Σημειώνεται ότι, ο 70χρονος είχε παραβιάσει διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με την οποία όφειλε, μεταξύ άλλων, να εγκαταλείψει την κοινή οικία, ενώ κατά τη σύλληψή του απείλησε και εξύβρισε αστυνομικό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA