Δόθηκε ξανά σε κυκλοφορία από τον ΟΣΕ η σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Θεσσαλονίκη - Σίνδος, η οποία έκλεισε νωρίτερα λόγω φωτιάς.
Σύμφωνα με τη Hellenic Train, αναμένεται σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων. Πάντως, λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας, οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών IC 52 και C 57 εξυπηρετήθηκαν με λεωφορεία στο τμήμα Θεσσαλονίκη - Σίνδος.
Επιπλέον, οι επιβάτες των αμαξοστοιχιών 1734, 1598 και 2591 εξυπηρετήθηκαν με λεωφορεία στο τμήμα Πλατύ - Θεσσαλονίκη.
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Έξαλλη η Τούνη με την απεργία ταξί: «Περπατάω με τα τακουνάκια μου όλο το κέντρο»
- «Δεν είναι ο άντρας που έδειχνε»: Η γυναίκα που πιάστηκε από την kiss cam στους Coldplay αποκαλύπτει
- Μηνύματα σοκ σε ομαδική συνομιλία μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Μακάρι να πεθάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.