Έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου που εμβόλισε την 35χρονη σύζυγό του με αποτέλεσμα να τη στείλει στο νοσοκομείο, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.
Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην περιοχή των Μαλγάρων. Το βράδυ της Δευτέρας ο 40χρονος πήρε το αυτοκίνητό του και χτύπησε την πρώην σύζυγό του που επέβαινε σε ένα μηχανάκι και την έριξε κάτω.
Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε αλλά στη συνέχεια o 40χρονος την έπιασε από τον λαιμό, και επιχείρησε να την πνίγει, ενώ την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.
Η γυναίκα απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία και μεταφέρθηκε από περιπουλούντες αστυνομικούς στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στον Λευκό Πύργο.
Εκεί κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» την Τρίτη 18/6 της χορηγήθηκε το panic button. Ο 40χρονος αλλοδαπός αναζητείται από την αστυνομία.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.