Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (18/9) στη Θεσσαλονίκη όταν, σύμφωνα με το GRTimes, Ι.Χ. που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε όχημα της Εγνατίας Οδού.
Οι ίδιες πληροφορίες από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη τονίζουν πως υπάρχουν τραυματίες και πιο συγκεκριμένα, ένας υπάλληλος της Εγνατίας Οδού, ενώ στο σημείο σπεύδει η Τροχαία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛΑΣ, ΙΧ που κινούνταν στην Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα προς τα δυτικά, στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ξέφυγε από την πορεία του – άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιο λόγο- με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε όχημα της Εγνατίας Οδού.
Ένας υπάλληλος της εταιρίας «Εγνατία Οδός» έχει τραυματιστεί, ενώ υπάρχουν αναφορές και για ένα ακόμη άτομο τραυματισμένο.
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.