Καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε υπαίθριο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στη Νεοχωρούδα του δήμου Ωραιοκάστρου
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες, ενώ μηχανήματα έργου ΟΤΑ συνδράμουν στην κατάσβεση ρίχνοντας χώμα. Υπενθυμίζεται ότι για την πυρκαγιά ήχησε μήνυμα του 112.
Κλήθηκαν οι πολίτες να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, με κλειστές πόρτες και παράθυρα για να αποφύγουν τους πυκνούς καπνούς που είχαν καλύψει την περιοχή.
Την επικινδυνότητα του καπνού και των αερίων που εκλύονται στην ατμόσφαιρα όταν φλέγονται μονάδες ανακύκλωσης, επισήμανε, με δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ομότιμος καθηγήτρια του Τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Κωνσταντίνη Σαμαρά.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.