Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή, που αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και ειδικών επιχειρήσεων ΕΚΑΜ στη Θεσσαλονίκη ακινητοποιούν μέλος εγκληματικής οργάνωσης, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Open.
Πρόκειται για μέλος μίας από τις εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες ευθύνονταν –και– για τη διάρρηξη - μαμούθ που έλαβε χώρα σε σπίτι στο Πανόραμα με λεία 1.100.000 ευρώ.
Στο σχετικό βίντεο, που πρόβαλλε ο τηλεοπτικός σταθμός, φαίνονται οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να είναι έξω από τη μονοκατοικία, να μπαίνουν και, αφού έψαξαν παντού, απέσπασαν το μεγάλο χρηματικό ποσό.
Ειδικότερα, αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο 200 χρυσές λίρες και κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας.
- Enhanced games: Οι «Ολυμπιακοί του ντόπινγκ» ξεκινούν, με όραμα έναν κόσμο Υπερανθρώπων
- Η πόλη-ντροπή στην Ευρώπη που μεταμορφώθηκε σε πόλο έλξης για τους τουρίστες
- Ζαχάρω: Τροχαίο με νεκρό 29χρονο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας - Έπεσε πάνω σε νταλίκα
- «Κάτι που ακούμε αλλά δεν βλέπουμε»: Η αλήθεια για τη στεγαστική πολιτική στην Αθήνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.