Μενού
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη | ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Νέες σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στην δημοσιότητα αναφορικά με τον 39χρονο συλληφθέντα για την γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, o 39xρονος σύντροφος του θύματος που κατηγορείται μαζί με το φίλο του για την δολοφονία της 41χρονης, φέρεται πως στο παρελθόν βίασε την αδερφή του.

Εις βάρος του 39χρονου, εκκρεμούν πολλές δικογραφίες για κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον της πρώην συζύγου του αλλά και της αδερφής του.

Έχουν ήδη προσδιοριστεί δικαστήρια μετά τις μηνύσεις που κατατέθηκαν, ενώ ασκήθηκε εις βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της αδερφής του, με μια μήνυση που κατατέθηκε πριν από το περασμένο καλοκαίρι σε μια υπόθεση, της οποίας αναμένουμε την εξέλιξη το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως η αδερφή του 39χρονου κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και κακοποίησης κατ' εξακολούθηση, καθώς ο ίδιος της ο αδερφός την είχε χτυπήσει εννέα φορές, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την ομιλία της.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα (10/01) οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες της γυναικοκτονίας στην Θεσσαλονίκη με θύμα την 41χρονη έγκυο.

Οι δύο συλληφθέντες, ο 39χρονος σύντροφος του θύματος και ο 34χρονος φίλος του, αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν την απολογία τους.

Στους δύο κατηγορούμενους ως δράστες, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάστασηδιακοπή κύησηςληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το σχέδιο των δραστών

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία της 41χρονης.

Όπως μετέδωσε το MEGA και με βάση όσα φέρεται να έχουν παραδεχθεί οι δύο συλληφθέντες στους αστυνομικούς που τους εξέτασαν, το σχέδιό τους ήταν να σκηνοθετήσουν μία ληστεία σε βάρος του θύματος με σκοπό να της πάρουν τα κλειδιά του πατρικού της και την επόμενη ημέρα να κάνουν διάρρηξη για να πάρουν ένα ποσό, 7 με 8 χιλιάδες ευρώ, που πίστευαν ότι έκρυβε η γυναίκα στο σπίτι.

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο 39χρονος για να έχει άλλοθι πήρε την 41χρονη από το κατάστημα που εργαζόταν για να πάνε μαζί στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά.

Εκεί τους περίμενε ο 34χρονος φίλος του με κουκούλα. Όταν έφτασαν, επιτέθηκε στην 41χρονη, την φίμωσε, της έδεσε τα χέρια και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στο σκοτάδι, τον ρόλο του ληστή άρχισε να παίζει και ο 39χρονος αλλάζοντας τη φωνή του.

Ο 34χρονος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Όλα δείχνουν ότι η 41χρονη αντιλήφθηκε ότι οι δήθεν ληστές ήταν ο ίδιος ο σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του τον οποίο γνώριζε.

Το σχέδιο απέτυχε και τότε ο 39χρονος φέρεται να αποτελείωσε την γυναίκα με μια μαχαιριά στον λαιμό.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA