Μενού
apporimatoforo
Υπάλληλος καθαριότητας στη Θεσσαλονίκη. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Δύο αδέλφια ξυλοκόπησαν οδηγό απορριμματοφόρου στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα του προκάλεσαν κάταγμα στο πόδι επειδή τους ενοχλούσε ο θόρυβος του οχήματος.

Το απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε η ΕΡΤ και συνέβη στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου το πρωί της Τρίτης (18/06)

Το πλήρωμα του απορριμματοφόρου άδειαζε κάδους και μάζευε σκουπίδια, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο αδέλφια, που ισχυρίστηκαν ότι ενοχλούνται από το θόρυβο του οχήματος.

Οι δράστες αρχικά έσπρωξαν τους δύο υπαλλήλους του δήμου, που μετέφεραν έναν κάδο και μόλις κατέβηκε ο οδηγός του απορριμματοφόρου από το όχημα, επιτέθηκαν και σε αυτόν.

Θεσσαλονίκη: Λαβή και ξύλο

Με μία λαβή τον έριξαν στο πεζοδρόμιο και τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος είναι συμβασιούχους υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου με πρόγραμμα οκτάμηνης διάρκειας, γλύτωσε από τη μανία των δραστών χάρη στην επέμβαση περίοικων που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη μετά την επίθεση

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο τραυματισμένος υπάλληλος μεταφέρθηκε με μέριμνα της διοίκησης του δήμου στο Κέντρο Υγείας, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του.

Η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA