Εμμονή με μία γυναίκα 31 ετών, φαίνεται πως είχε ένας 28χρονος στη Θεσσαλονίκη, που συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας και οδηγείται στη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται την την αστυνομία, ο άντρας φέρεται να αφαίρεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου της γυναίκας, την απείλησε και την παρενόχλησε σεξουαλικά.
Επιπλέον, ο ίδιος καταγγέλθηκε ότι ένα 24ωρο νωρίτερα «επισκέφθηκε» την παθούσα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, στον εργασιακό της χώρο, όπου την εξύβρισε και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της.
Εις βάρος του 28χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.