Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας σε επιχείρηση | ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια θα οδηγηθεί ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών, που επιτέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) στη Νεοχωρούδα, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Στον 37χρονο στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για το περιστατικό, ενώ υπενθυμίζεται πως συνελήφθη από τη στιγμή που τα σκυλιά του, πήδηξαν τον φράκτη και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα.

Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής, που γνώριζαν τη 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, είναι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, συγκλονισμένοι με την αγριότητα του συμβάντος.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της επίθεσης

Όπως ειπώθηκε, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, όταν η 50χρονη έκανε κηπουρικές εργασίες στο σπίτι της. Τότε, τα σκυλιά διέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, διέσχισαν τουλάχιστον 50 μέτρα, έφτασαν μέχρι την αυλή της 50χρονης και της επιτέθηκαν.

Μάλιστα, υπήρχε κι ένας κηπουρός, που τη βοηθούσε αλλά εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πίσω από τον φράχτη και λόγω προβλημάτων ακοής και ομιλίας δεν αντιλήφθηκε την επίθεση, που δέχτηκε η 50χρονη.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν οι δύο γιοι της 17 και 18 χρονών, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της, βγήκαν έξω αλλά ήταν αργά. Οι Αρχές και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν άμεσα αλλά  η 50χρονη είχε ήδη καταλήξει και δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι

«Τα σκυλιά λένε ότι είναι δεσποζόμενα, άγρια κατά ομολογία εδώ των κατοίκων. Ήταν πάνω σε μία στάνη και τα έφερε αυτός εδώ γιατί το σπίτι είναι μόνο του και έμπαιναν μετανάστες και το έκλεβαν, τα είχαν για να προφυλάσσουν το οικόπεδο και το σπίτι και έτσι ξέφυγαν» δηλώνει για το περιστατικό φίλη της 50χρονης.

Ο πρώην σύζυγός της, από την πλευρά του τόνισε: «Ξέφυγαν σκυλιά από τον γείτονα, τρία τεράστια, άγρια. Κλάδευε μέσα η πρώην σύζυγος, είμαστε χωρισμένοι, έξω ήταν ο κηπουρός κωφάλαλος είναι ο άνθρωπος. Μπήκαν μέσα, τη φάγανε. Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Τα σκυλιά είναι από σπίτι. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο, δεν είναι η πρώτη φορά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA