Ασθενής καταγγέλθηκε ότι απείλησε γιατρό του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, ζητώντας την επίσπευση χειρουργικής επέμβασης. Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου προσήλθε ο ασθενής, ηλικίας 31 ετών, για να «κλείσει» ραντεβού ενόψει του χειρουργείου.
Όταν ο 45χρονος γιατρός τον ενημέρωσε ότι το διαθέσιμο ραντεβού είναι για τον επόμενο χρόνο, εκείνος, εκτόξευσε απειλές εναντίον του και συγκεκριμένα για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών του. Υπό αυτές τις συνθήκες ο γιατρός απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές και ακολούθησε η σύλληψη του άνδρα, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής.
Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες, επρόκειτο για χειρουργείο ορθοπεδικής φύσεως, ύστερα από άλλο χειρουργείο που είχε προηγηθεί.
- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.