Μενού
gynaika-leoforeio-thessaloniki
Η γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από το λεωφορείο του ΟΑΣΘ | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα που καταγγέλθηκε από επιβάτες ότι έκλεψε πορτοφόλι και διέφυγε μέσω του μικρού... παράθυρου του οχήματος.

Σύμφωνα με το Mega, η γυναίκα επιχείρησε να διαφύγει όμως επιβάτες την κράτησαν προκειμένου να φτάσει η αστυνομία στο σημείο. Η φερόμενη ως δράστιδα όμως εισχώρησε στο άνοιγμα του μικρού παραθύρου που είναι περίπου 30 εκατοστά. Τότε επιβάτες την κράταγαν με αποτέλεσμα το μισό σώμα της γυναίκας να βρίσκεται εντός λεωφορείου και το άλλο μισό εκτός.

Το όχημα ήταν ακινητοποιημένο, καθώς ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό διέκοψε το δρομολόγιο. Η γυναίκα φέρεται να επέστρεψε το πορτοφόλι που είχε αφαιρέσει από συνεπιβάτιδά της. Μάλιστα, η φερόμενη ως δράστιδα κατάφερε τελικά να διαφύγει μέσα από το στενό άνοιγμα και πλέον αναζητείται από την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 10.00πμ, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ και περίπου στο ύψος της οδού Μπότσαρη, στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα ήταν καλοντυμένη με προσεγμένη εμφάνιση, ξανθιά, αδύνατη και με σχετικά χαμηλό ύψος. Επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο ύψος της στάσης Ανάληψη και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας, αλλά έγινε αντιληπτή.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό και η πορτοφολού που επέστρεψε αμέσως το πορτοφόλι στην κάτοχο του, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά και να βρει χρόνο να διαφύγει, άρχισε να λέει με σπαστά Ελληνικά «είναι τρελή αυτή.. είναι τρελή».

Ταυτόχρονα κινήθηκε προς το πίσω μέρος του αστικού όπου βρήκε το ανακλινόμενο παράθυρο και αμέσως επιχείρησε να διαφύγει καθώς οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειστές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA