Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε στον 50χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε αδέσποτα σκυλιά.
Ο άνδρας, ο οποίος διώκεται για βασανισμό - κακοποίηση ζώου συντροφιάς, φέρεται πως επιτέθηκε σε ζώα σε πλατεία της Θέρμης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, μαρτυρίες έκαναν λόγο για ρασοφόρο άντρα που επιχείρησε να τραυματίσει δύο σκυλιά, ενώ ένα τρίτο εντοπίστηκε τραυματισμένο στην πλάτη και περισυνελέγη από εθελοντές φιλοζωικού σωματείου.
Εξεταζόμενος από αστυνομικούς του Α.Τ. Θέρμης ο 50χρονος φέρεται να δήλωσε ότι είναι μοναχός κι ότι διαβιεί σε κελί του Αγίου Όρους.
Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σάλος με τις απαράδεκτες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια αφιέρωσης του Μάλαμα
- 5 υπέροχα πράγματα που θυμόμαστε από τον Τάκη Σπυριδάκη
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η αγκαλιά Παπαρίζου, Μουζουράκη, Καπουτζίδη, Nίνo και Μάστορα στην κηδεία
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η μαρτυρία - ντοκουμέντο του φαρμακοποιού - «Ήταν μια χαρά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.