Μενού
hamogelo
Χαμόγελο του Παιδιού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Missing Alert για την εξαφάνιση της 41χρονης από τη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα από την Καλαμαριά εξέδωσε σήμερα (04/01) το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την έγκυο να αγνοείται από την προηγούμενη Δευτέρα (01/01).

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκε σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο για τη ζωή της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τα ίχνη της γυναίκας, που βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κύησης, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς. Η 41χρονη, που είναι μητέρα ενός κοριτσιού 13 ετών εξαφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν έφυγε από το σπίτι του συντρόφου της.

Θεσσαλονίκη: Το Missing Alert από το Χαμόγελο

«Στις 01/01/2024 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης η Γεωργία Μουράτη 41 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 04/01/2024 για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Γεωργία Μουράτη έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Missing Alert για τη Θεσσαλονίκη
Missing Alert για τη Θεσσαλονίκη | Χαμόγελο του Παιδιού

Θεσσαλονίκη: Τι είπε ο σύντροφός της

«Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου είχε στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί», υποστήριξε ο σύντροφός της, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Επίσης, είπε ότι μήνυμα έστειλε και στη μητέρα της, στην οποία ανέφερε ότι είχε κάποια εκκρεμότητα.

Παρά τα μηνύματα που της έστειλε ο σύντροφός της, δεν κατάφερε να την εντοπίσει. «Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της», πρόσθεσε.

«Να μας πάρει να μας πει ότι είναι καλά», ήταν η έκκληση του αδελφού της μέσω του Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA