Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Γίνεται λόγος για έναν άνδρα 47 ετών, ο οποίος φαίνεται πως διέμενε στο κατάλυμα εδώ και έναν μήνα, σύμφωνα με το thestival.gr.
Ο 47χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από χθες, Σάββατο (11/5) και όταν η καμαριέρα χτύπησε την πόρτα του και δεν απάντησε, μπήκε με το κλειδί της - μαζί και με άλλα άτομα του ξενοδοχείου, που είχε ενημερώσει.
Στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν, διαπίστωσαν πως ήταν μαγκωμένη η πόρτα της τουαλέτας.
Λίγο αργότερα τον βρήκαν νεκρό, με το τοπικό μέσο να αναφερθεί πως οι Αρχές φαίνεται ότι αποκλείσουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.
Ο άνδρας περιγράφεται ως ιδιαίτερα κλειστός χαρακτήρας και έβγαινε από το δωμάτιό του μόνο για να κάνει εξωτερικές δουλειές.
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.