Μεγάλη ποσότητα από φύκια βγήκαν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα πίσω από τo Μέγαρο Μουσικής, καθώς οι ισχυροί άνεμοι τα οδήγησαν στη στεριά. Μάλιστα, τα θαλάσσια φυτά ήταν ανακατεμένα και με σκουπίδια.
Σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύει το thesstoday.gr, διακρίνονται τα φύκια που ξεβράστηκαν από φύκια μαζί με κάθε ειδών σκουπίδια από τον Θερμαϊκό που τα οδήγησε μέχρι το πεζοδρόμιο που βρίσκεται κοντά στο πάρκινγκ του Μεγάρου Μουσικής.
Το φαινόμενο παρουσιάζεται τακτικά στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όμως αυτή τη φορά η ποσότητα των φυκιών και των σκουπιδιών είναι πολύ μεγαλύτερη,, δημιουργώντας μία αντιαισθητική εικόνα στους πολίτες.
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.