Μεγάλη ποσότητα από φύκια βγήκαν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα πίσω από τo Μέγαρο Μουσικής, καθώς οι ισχυροί άνεμοι τα οδήγησαν στη στεριά. Μάλιστα, τα θαλάσσια φυτά ήταν ανακατεμένα και με σκουπίδια.
Σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύει το thesstoday.gr, διακρίνονται τα φύκια που ξεβράστηκαν από φύκια μαζί με κάθε ειδών σκουπίδια από τον Θερμαϊκό που τα οδήγησε μέχρι το πεζοδρόμιο που βρίσκεται κοντά στο πάρκινγκ του Μεγάρου Μουσικής.
Το φαινόμενο παρουσιάζεται τακτικά στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όμως αυτή τη φορά η ποσότητα των φυκιών και των σκουπιδιών είναι πολύ μεγαλύτερη,, δημιουργώντας μία αντιαισθητική εικόνα στους πολίτες.
- Φωτιά στο Badminton: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις δραματικές στιγμές – Το κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς
- Kathy Griffin: Πώς η σχέση με έναν άνδρα 43 χρόνια νεότερό της αποδείχθηκε ένα «κοινωνιολογικό πείραμα»
- Πώς δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα; Έλληνας λουόμενος δείχνει πώς να μην καίγεσαι μέσα στη θάλασσα
- Οι προορισμοί με το μεγαλύτερο πρόβλημα υπερπληθυσμού στον κόσμο: Οι δύο ελληνικές πόλεις στις πρώτες δέκα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.