Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/5) σε ισόγειο κατάστημα καφέ take away στη Θεσσαλονίκη, σε κεντρική περιοχή της συμπρωτεύουσας.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίου Δημητρίου και στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής. Τις έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
- Αραβικά ΜΜΕ: Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Ίσως να ανακοινωθεί τις επόμενες 24 ώρες
- Σταύρος Φλώρος: Ποιος είναι ο Έλληνας γιατρός που τον έχει αναλάβει στο Μαϊάμι - Τα νεότερα για την υγεία του
- Θα μπορούσε η οσμή στην Αττική να οφείλεται σε προπάνιο ή βουτάνιο; Ακόμη ένα σενάριο που μπαίνει στο τραπέζι
- «Αυτό είναι η Ελλάδα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο;» Το ομοφοβικό σχόλιο Μπέου για Akyla και Καπουτζίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.