Μενού
euosmos
Εύοσμος | EUROKINISSI/MOTION TEAM
  • Α-
  • Α+

Επιμένει η έντονη δυσοσμία στον Εύοσμο και πλέον αναμένεται νέος κύκλος μετρήσεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), για να δοθεί λύση στο σημαντικό ζήτημα που έχει προκύψει.

Να σημειωθεί ότι ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Γιουτίκας κατά τη σημερινή συνεδρίαση λογοδοσίας της περιφερειακής αρχής τόνισε ότι παρά τις κινήσεις στις οποίες προχώρησε η Περιφέρεια, το πρόβλημα της δυσοσμίας δεν έχει αντιμετωπιστεί.

Για τον λόγο αυτό, όπως είπε, είναι ήδη σε εξέλιξη νέα προγραμματική σύμβαση με το ΑΠΘ, μέσω του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι απαντήσεις για τον Εύοσμο

«Ήδη έχουν ξεκινήσει οι δειγματοληψίες οι οποίες διενεργούνται όχι μόνο σε όλα τα σημεία που έγιναν οι αρχικές, όσο και σε νέα, ώστε να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητα ή μη των έργων από την πλευρά των ΕΛΠΕ», σημείωσε.

Επιπλέον, ο ίδιος γνωστοποίησε ότι έχει ζητήσει συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη, ώστε να του θέσει τα θέματα της άμεσης δικαιοδοσίας του υπουργείου, μεταξύ των οποίων είναι και το συνεχιζόμενο πρόβλημα της δυσοσμίας στη δυτική πλευρά της πόλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA