Προφυλακίστηκε η 47χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία μαζί με τον σύζυγό της κατηγορούνται για τον βιασμό των δύο παιδιών τους.
Η καταγγελία σε βάρος τους έγινε από την ίδια τους την κόρη το 2021, η οποία περιέγραψε ότι η ίδια και η αδελφή της κακοποιούνταν σεξουαλικά διαρκώς από τους γονείς τους από το 2007 ως και το 2018, από την ηλικία των 7 ετών.
Η μητέρα που απολογήθηκε χθες και κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενη, αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Τι ισχυρίστηκε η 47χρονη
Μάλιστα, υποστήριξε ότι οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες και κρύβονται οικονομικοί λόγοι και συμφέροντα.
Η 47χρονη υποστήριξε επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι τα παιδιά χειραγωγούνται από συγγενείς τους.
Κατά τη δημόσια τηλεόραση,ψυχολόγος επιβεβαίωσε το αληθές των καταγγελιών των δύο παιδιών.
- Δημοσκόπηση RealPolls: Τα ποσοστά των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού - Ποιοι καταγράφουν μεγάλες απώλειες
- «Στο τελευταίο κύμα σ' έχασα από δίπλα μου»: Το σπαρακτικό αντίο του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Δημήτρης Φιλιππίδης για τον πατέρα του: «Ακόμη και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω – Σκέφτηκα να τον παρατήσω»
- ΕΛΑΣ: Οι εκπρόσωποι Τύπου του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - Αναλυτικά βιογραφικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.