Μενού
peripoliko
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ. | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο 69χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη 42χρονη κόρη του, στις Συκιές Θεσσαλονίκης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κατηγορούμενος πατέρας φέρεται να απολογήθηκε πως σκότωσε την κόρη του «επειδή δεν άντεχε να τη βλέπει να ταλαιπωρείται, καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας», κάτι που είχε αναφέρει και στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Να σημειωθεί ότι η απολογία του πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε για νοσηλεία. Υπενθυμίζεται ότι αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο, πιθανότατα στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ανακριτής και εισαγγελέας μετέβησαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα και με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Τι συνέβη

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, ενώ τα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο.

Οι γείτονες της 42χρονης είναι συγκλονισμένοι και αναφέρουν πως η γυναίκα αντιμετώπιζε με θάρρος και κουράγιο το πρόβλημα υγείας της. Τις προηγούμενες μέρες περιέγραψαν μία κοπέλα χαμογελαστή που είχε θέληση για ζωή, ενώ ο πατέρας ήταν απόμακρος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA