5 μήνες στη φυλακή θα περάσει 42χρονος ο οποίος απείλησε την 38χρονη σύζυγό του. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε εκτιτέα ποινή φυλάκισης έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, λίγη ώρα αφότου είχε αποχωρήσει από τα δικαστήρια, έχοντας καταδικαστεί για προηγούμενη υπόθεση ενδοοικογενειακής απειλής, πάλι σε βάρος της γυναίκας του- για την οποία τιμωρήθηκε με φυλάκιση 10 μηνών,με 3ετή αναστολή.
«Έβριζε και φώναζε πως θα με εκδικηθεί και θα μου καταστρέψει τη ζωή», κατέθεσε έντρομη η 38χρονη γυναίκα, τονίζοντας ότι ο άνδρας απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι, στο αυτοκίνητο αλλά και στην ίδια. «Το μάτι του γυάλιζε», ανέφερε στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ απευθύνοντας έκκληση προς το δικαστήριο να την προστατεύσει. «Ζω με το ανήλικο παιδί μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, φοβάμαι για την ασφάλεια μας» πρόσθεσε η ίδια.
Απολογούμενος ο 42χρονος αρνήθηκε ότι απείλησε τη γυναίκα του. «Κι εγώ αγαπάω το παιδί, η ψυχή μου πονάει… Δεν θέλω να χωρίσουμε. Θέλω να το συζητήσουμε να βρούμε κάποια λύση», είπε. Λαμβάνοντας υπ' όψιν την προηγούμενη καταδίκη του, το δικαστήριο δεν ανέστειλε την ποινή ούτε την μετέτρεψε, αλλά "έδειξε" στον 42χρονο το δρόμο για τη φυλακή.
- «Μην το βάζετε κάτω»: Η απάντηση της Λάουρα Κοβέσι στην ερώτηση του Reader από τους Δελφούς
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Για ποια ΑΦΜ ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε αίτηση
- Πώς είναι να γίνεται κάτω από το σπίτι σου το έγκλημα που βλέπεις στις ειδήσεις
- «Μαλλιά κουβάρια» στο Happy Day: Πέταξε το κινητό ο Βερύκιος – «Είσαι ξινισμένη καραβάνα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.