Σε πλήρη επαγρύπνηση βρίσκονται αυτή την ώρα οι αρχές στη Θεσσαλονίκη, μετά την εξαφάνιση 14χρονης από το σπίτι της, σύμφωνα με το thesspost.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ανήλικη, περίπου στις 10.00 σήμερα (5/6) έφυγε από το σπίτι της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση και έκτοτε δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα οι γονείς της να ανησυχήσουν και να κάνουν αναφορά στην αστυνομία.
Θεσσαλονίκης: Στην παραλιακή οι έρευνες για την ανήλικη
Σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, μετά από αίτημα του «Χαμόγελου του Παιδιού», συνδράμει αυτή τη στιγμή σε επιχείρηση έρευνας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη 14χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι κινείται στην παραλία της Θεσσαλονίκης και γι’ αυτόν τον λόγο στην επιχείρηση συνδράμει διασωστικό σκάφος ώστε να προχωρήσει παράκτια έρευνα στον Θερμαϊκό κόλπο. Στις έρευνες συνδράμουν και δύο πεζοπόρα τμήματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι το παιδί το έσκασε από το σπίτι, με κανένα σενάριο να μην αποκλείεται – τουλάχιστον για την ώρα.
- Υπόθεση Marfin: Τα άλλοθι που δεν έπεισαν και έστειλαν τους δύο κατηγορούμενους στη φυλακή
- Μίλτος Τεντόγλου: Η «χρυσή» πτήση που έφερε ξανά την πρωτιά - Η ανεκπλήρωτη υπόσχεση
- Τι μισθό έπαιρνε ένας δημόσιος υπάλληλος το 2001: Οι κωμικοτραγικές συγκρίσεις με το τώρα
- Το SUP στη Λήμνο είναι πολύ ακριβό «σπορ»: Βγήκε για SUP και του έριξαν πρόστιμο 250 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.