Στη σύλληψη ενός 29χρονου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (22/4), αφού διαπιστώθηκε πως αυνανίστηκε μπροστά σε επιβάτες, σε αστικό λεωφορείο.
Σε ό,τι αφορά το χρονικό του αποτρόπαιου συμβάντος στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος που επέβαινε σε αστικό λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Μηχανιώνα προς ΙΚΕΑ, φέρεται να έδειξε αρχικά τα γεννητικά του όργανα στους άλλους επιβάτες του λεωφορείου ενώ στη συνέχεια αυνανίστηκε.
Τον 29χρονο κατήγγειλε στις Αρχές ο οδηγός του λεωφορείου. Αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τον 29χρονο στον τερματικό σταθμό και τον συνέλαβαν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- «20 λεπτά αναμονή για τουαλέτα και πουθενά καθίσματα»: Το αεροδρόμιο-εφιάλτης που εύχεσαι να μην προσγειωθείς ποτέ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε λαϊκή αγρύπνια την Κυριακή η σορός του - Η ανακοίνωση της οικογένειας
- Η αμήχανη αλήθεια για τις ερωτικές σκηνές στο «Βασικό Ένστικτο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.