Χειροπέδες σε έναν 52χρονο ημεδαπό πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (16/08) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται ο άνδρας κατηγορείται πως βιντεοσκοπούσε μία 29χρονη ημεδαπή εστιάζοντας στα απόκρυφα σημεία της, χωρίς όμως η ίδια να έχει επίγνωση της κατάστασης.
Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δημήτριου Γούναρη, ενώ όταν έγινε αντιληπτός, ακινητοποιήθηκε από διερχόμενους πολίτες.
- Κόλαφος από Τζίμα: «Όποια πέτρα και αν σηκώσεις στην Κρήτη βρίσκεις... ΟΠΕΚΕΠΕ - Μετά φταίει η Κοβέσι!»
- CBS: Τα έξι σημεία που περιλαμβάνει το «μνημόνιο κατανόησης» ΗΠΑ - Ιράν - Πώς θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- «Υγειονομική βόμβα» στη Σαντορίνη: Τουρίστες σκόρπισαν τέφρα στα σοκάκια και έγιναν viral
- Μενεγάκη: Το μήνυμα στον Δέλλα για τον χαμό της Μαστροκώστα - «Πίστευα πως θα τα καταφέρει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.