Ένα 13χρονο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι συνομήλικός της κοινοποίησε ευαίσθητες φωτογραφίες της, με αποτέλεσμα η ίδια να αντιμετωπίσει στη συνέχεια πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Μετά την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού στην ΕΛΑΣ, ο ανήλικος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και το Mega, σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη επειδή κοινοποίησε οπτικό και οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο αποτυπώνεται δημόσια πράξη άλλου, που αφορά στη γενετήσια ζωή του.
Θεσσαλονίκη: Οι κατηγορίες
Επίσης ο ανήλικος κατηγορείται για κατοχή, διάθεση και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο υλικό εντοπίστηκε στο κινητό του ανήλικου από τη Θεσσαλονίκη μετά από έρευνα της αστυνομίας.
Να σημειωθεί ότι ο 13χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.