Μενού
Οι δύο γυναικοκτόνοι στη Θεσσαλονίκη
Μεταφορά στα δικαστήρια των δύο γυναικοκτόνων στη Θεσσαλονίκη | EUROKINISSI / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ
  • Α-
  • Α+

Τα όσα έγιναν την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη, όπου δολοφονήθηκε η 41χρονη από τον 39χρονο σύντροφό της και έναν 34χρονο, περιέγραψε ο δεύτερος που αλληλοκατηγορείται με τον πρώτο για το στυγερό έγκλημα.

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει ο Alpha, ο 34χρονος στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε πως ο 39χρονος τού ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη 41χρονη, ενώ διαπίστωσε πως είχε κόψει το μεσαίο του δάχτυλο και «έτρεχε» αίμα.

«Εγώ κατέβηκα από το σπίτι και μετά από 10 λεπτά ήρθε ο Άκης και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή. Πρόσεξα πως το μικρό του δάχτυλο ήταν κομμένο και έτρεχε αίμα. Φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι της πρώην συζύγου του Άκη» υπογράμμισε ο 34χρονος, ο οποίος μαζί με τον 39χρονο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Θεσσαλονίκη: Τι είπε στην απολογία του

«Τον Άκη τον γνώριζα 12 με 13 χρόνια. Είχαμε σταματήσει να κάνουμε παρέα γιατί η οικογένεια και η παρέα μου δεν τον ενέκριναν, καθώς δεν τον θεωρούσαν καλό άτομο. Τη Γεωργία την είχα δει 1, 2 φροές. Πριν από 3 χρόνια, ο Άκης μου είχε πάρει 800 ευρώ δανεικά τα οποία δεν επέστρεψε. Στις γιορτές με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πήρε το δώρο Χριστουγέννων και πήγαμε μαζί σε ένα νυχτερικό κέντρο και πλήρωσε τον λογαριασμό εκείνος» είπε στην αρχή.

«Την Πρωτοχρονιά, ο Άκης μου είπε να πάω από το σπίτι του, χωρίς να πάρω όμως το τηλέφωνο μαζί μου και εγώ το άφησα σπίτι το οποίο ενοικίαζε μέσω AirBnB. Πήγα με το αμάξι μου και μου είπε ότι είχε ξεμείνει από χρήματα και ήθελε να τον βοηθήσω να κάνει μία ψευτική ληστεια στη Γεωργία, χωρίς να πάθει κανείς τίποτα» συνέχισε.

«Το σχέδιο ήταν να πάει ο Άκης να την πάρει από τη δουλειά και όταν θα γυρνούσαν μαζί στο σπίτι, θα την απειλούσα με μαχαίρι και θα πηγαίναμε στο πατρικό της που θα ήταν άδειο, γιατί οι γονείς της θα έλεπαν από το σπίτι και έτσι θα παίρναμε τα χρήματα που είχε στην άκρη, περίπου 7-8 χιλιάδες ευρώ. Ο Άκης έφυγε για να πάρει τη Γεωργία από τη δουλειά και εγώ περίμενα στο σπίτι του με τα φώτα και τα στόρια κλειστά» πρόσθεσε.

«Όταν η Γεωργία μπήκε μέσα, εγώ έτρεξα πίσω της και την απείλησα με μαχαίρι. Την ακινητοποίησα με μονωτική ταινία στο στόμα και τα μάτια. Εκείνη είπε ότι ζαλίζεται και έπεσε στο πάτωμα, ενώ ο Άκης την έβαλε στο κρεβάτι μπρούμυτα, την έδεσε με χειροπέδες και πήγε στην κουζίνα με κραυγές σαν να τον χτυπάνε, για να δείξει ότι γίνεται ληστεία» πρόσθεσε.

«Εγώ κατέβηκα από το σπίτι και μετά από 10 λεπτά ήρθε ο Άκης και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή. Πρόσεξα πως το μικρό του δάχτυλο ήταν κομμένο και έτρεχε αίμα. Φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι της πρώην συζύγου του Άκη. Εκεί πήγε στην αποθήκη και έφερε ένα μεγάλο χάρτινο κουτί και επιστρέψαμε στο σπίτι. Πριν φτάσουμε στο σπίτι, αγοράσαμε και δύο κέτσαπ γιατί μου είπε ότι τα χρειάζεται για να καλύψει τα στοιχεία. Βάλαμε τη Γεωργία στο κουτί το οποίο έκλεινε με το ζόρι. Την ώρα που κατεβάζαμε τη σορό, μας είδε ένας ένοικος της πολυκατοικίας και του είπαμε πως μεταφέραμε βιβλία» υπογράμμισε, επίσης.

«Πετάξαμε το πτώμα σε ένα δύσβατο σημείο, κατεβάσσαμε μαζί το κουτί και εκείνος μόνος του το έριξε σε κάτι θάμνους. Μετά βάλαμε το κουτί σε πορτ μπαγκάζ και το ρίξαμε σε κάδο στην Καλαμαριά ρίχνοντας πάνω κέτσαπ» διευκρίνισε.

«Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι, κουβαλήσαμε με τα χέρια το στρώμα και το ρίξαμε δίπλα από ένα σιδερένιο κάδο, για να μην φαίνονται τα αίματα. Είδαμε νωρίτερα πως υπήρχε ένα πεταμένο στρώμα σε σούπερ μάρκετ. Το βάλαμε στον ουρανό του αυτοκινήτου και το μεταφέραμε στο σπίτι του» τόνισε, παράλληλα.

«Ο Άκης είχε πάρει μαύρες σακούλες και βάλαμε μέσα τα παπούτσια της Γεωργίας, την τσάντα της και τα ματωμένα ρούχα του. Τις σακούλες μετά τις πετούσαμε σε διαφορετικούς κάδους. Ο Άκης μου είπε να πετάξω και εγώ τα ρούχα μου στα σκουπίδια, ωστόσο εγώ τα άφησα στο πορτ μπαγκάζ. Εκείνος κράτησε μόνο 80 ευρώ από το πορτοφόλι της Γεωργίας και τις επόμενες ημέρες δεν μου σήκωνε το κινητό» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA