Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (13/1) στη Δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ΙΧ προσέκρουσε σε νησίδα.
Σύμφωνα με το OPEN, το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς το κέντρο της πόλης προσέκρουσε σε νησίδα και στη συνέχεια σε κολώνα, στη συμβολή των οδών Παλαιού Σταθμού και Βουτυρά.
Ο θάνατος του ενός άνδρα ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο όχημα έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
- Η Μαρίνα Βερνίκου έκανε βουτιά στην Ηρακλειά και «ανακάλυψε» αεροσκάφος του Β' Παγκοσμίου
- «Χάνιμπαλ ο κανίβαλος»: Ο serial killer που πέρασε σχεδόν 50 χρόνια στην απομόνωση αν βγει θα σκοτώσει ξανά
- Δημοσιογράφος «τα πήρε» με τη Βούλτεψη: «Μας προσβάλλετε - Δεν θα μου κάνουν μάθημα οι Τσιπραίοι»
- «Να σου ρίξει κι άλλο βιτριόλι, καλά σου έκανε» – Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά στο φρικτό μήνυμα που δέχτηκε στα social
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.