Σε φάρσα με στιγμές έντασης εξελίχθηκε κλήση στο ΕΚΑΒ το βράδυ της Δευτέρας (3/11). Οι διασώστες ανταποκρίθηκαν στην επείγουσα κλήση για βοήθεια στον καταυλισμό του Πυρίου στη Θήβα, ωστόσο όταν έφτασαν σύμφωνα με το permissos.gr δέχτηκαν επίθεση με πέτρες.
Από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές στα τζάμια του ασθενοφόρου, ενώ οι διασώστες βρέθηκαν εκτεθειμένοι σε κίνδυνο.
Ο οδηγός του ασθενοφόρου, διατηρώντας την ψυχραιμία του, απομακρύνθηκε άμεσα από την περιοχή, ώστε να αποφευχθεί ο τραυματισμός του πληρώματος.
Όπως αποδείχθηκε, η επείγουσα κλήση που είχε δεχθεί το ΕΚΑΒ ήταν φάρσα, καθώς ουδείς βρέθηκε στο σημείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο ή να ζητήσει βοήθεια.
- Το μακελειό της Ανάστασης: Το «συμβόλαιο θανάτου» που μετέτρεψε μια αθώα σε «πατροκτόνο»
- «Ήταν πλήγμα για εμένα, βασιζόμουν σε αυτά τα λεφτά»: Πώς επιχειρήσεις ζητούν παράνομα πίσω το δώρο Πάσχα
- Χανιά: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο, αντί για τον Ιούδα - Αποκαΐδια το κτίριο
- Πέτερ Μάγιαρ: Ο άνθρωπος που μπορεί να γκρεμίσει τον Όρμπαν μετά από 16 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.