Η Καρδίτσα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Περιστέρι, επικρατώντας στην έδρα της με σκορ 88-74. Η ομάδα του κόουτς Παπανικολόπουλου έδειξε αποφασιστικότητα και κυριαρχία στο παρκέ, κατακτώντας μια σημαντική νίκη.
Ωστόσο, η ατμόσφαιρα μετά το τέλος του αγώνα επισκιάστηκε από ένα τραγικό γεγονός. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Βασίλης Ξανθόπουλος θέλησε να αφήσει στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι και να μοιραστεί μια δυσάρεστη είδηση που συγκλόνισε την ομάδα του Περιστερίου:
«Αρχικά, να αφήσουμε λίγο το παιχνίδι. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά όλων μας, καθώς ένας από τους οδηγούς της ομάδας μας, ο Νίκος Μπαφάκης, σήμερα σκοτώθηκε σε τροχαίο, οπότε στέλνω τα συλλυπητήριά στην οικογένειά του. Δυστυχώς, είναι έτσι η ζωή, είναι ένα πολύ δύσκολο γεγονός για όλη την ομάδα, για την οικογένειά του κυρίως και ήταν μία δύσκολη μέρα», ανέφερε.
Η απώλεια του Νίκου Μπαφάκη βύθισε σε θλίψη το Περιστέρι, με την ομάδα να εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια του εκλιπόντος.
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Ο 65χρονος υποστηρίζει ότι μητέρα και γιος αλληλοσκοτώθηκαν
- Ευρώπη: Από σήμερα σε εφαρμογή το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση - Ο δεκάλογος του νέου πλαισίου
- Η προαναγγελθείσα αιματηρή επίθεση της Χρυσής Αυγής στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα
- Μεξικό – Νότια Αφρική 2-0: Πρεμιέρα με το δεξί για τους οικοδεσπότες του Μουντιάλ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.