Ένα ελικόπτερο πολιτικού τύπου A-109 έπεσε το πρωί της Πέμπτης (28/9) στη θάλασσα στην περιοχή του Αχλαδίου Εύβοιας.
Σύμφωνα με το λιμενικό το ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε στην θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου Εύβοιας και στο σημείο σπεύδουν τέσσερα πλοία και δύο ιδιωτικά σκάφη, ενώ έχει απογειωθεί και ένα ελικόπτερο Super Puma για έρευνες διάσωσης.
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 Μποφόρ.
Η στιγμή της πτώσης
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο εκτελούσε δρομολόγιο από Μαντούδι προς τον Βόλο, όταν ξαφνικά έχασε επαφή με την Πολεμική Αεροπορία και χάθηκε από τα ραντάρ.
Εντός του ελικοπτέρου φέρεται να υπήρχαν δύο άτομα
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.