Μενού
mandra
Άνδρες του Ανθρωποκτονιών ερευνούν το όχημα του επιχειρηματία στη Μάνδρα | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στοιχεία για το ποιοι κρύβονται πίσω από την μαφιόζικη δολοφονία επιχειρηματία στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα χθες αργά το απόγευμα αναζητούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής. Μια από τις παραμέτρους που ερευνούν είναι εάν ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων ήταν ήδη νεκρός από τα πυρά με καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα μέσα στο οποίο εντοπίστηκε.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στο καμένο αυτοκίνητο βρέθηκε και το όπλο καθώς οι δράστες ήθελαν με τον τρόπο αυτό να «σβήσουν» τυχόν ίχνη τους. Επίσης, στο σημείο βρέθηκαν πολλοί κάλυκες ενώ λίγα μέτρα μακρύτερα εντοπίστηκε ένα καμένο αυτοκίνητο το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν οι δράστες οι οποίοι στη συνέχει διέφυγαν πιθανόν με μοτοσικλέτα.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να του είχαν στήσει ενέδρα καθώς σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο της εκτέλεσης είναι το σπίτι του θύματος. Κάτι που δείχνει πως είχαν παρακολουθήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και είχαν «χαρτογραφήσει» τις κινήσεις του. Παράλληλα αναμένουν από τον ιατροδικαστή το πόρισμα του για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου του επιχειρηματία.

Ακόμη αναμένεται να εξετάσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας ακόμα και προηγούμενων ημερών για να εξακριβωθεί εάν παρακολουθούνταν ο επιχειρηματίας και ενδεχομένως μέσα από την έρευνα αυτή να βρεθεί κάποιο ίχνος που θα οδηγήσει στους δράστες οι οποίοι δεν αποκλείεται να έδρασαν κατ΄ εντολή ατόμου με το οποίο είχε διαφορές το θύμα ενώ θα υπάρξει και άρση τηλεφωνικού απορρήτου για ενεργά κινητά τηλέφωνα στην περιοχή της δολοφονίας.

Παράλληλα στο πλαίσιο της έρευνας θα μπει στο «μικροσκόπιο» το βιογραφικό του επιχειρηματία ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν άτομα που τον γνώριζαν καθώς ενδεχομένως σε κάποιον να είχε αποκαλύψει ότι τον απειλούν ή πως έχει «ανοικτούς λογαριασμούς». Ο επιχειρηματίας στο παρελθόν είχε εμπλακεί και στα διοικητικά ποδοσφαιρικών ομάδων ενώ το 2018 είχε δολοφονηθεί στην ίδια περιοχή και η πρώτη σύζυγος του με κίνητρο τότε τη ληστεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA