Μενού
rafaela-pitsikali
Ραφαέλα Πιτσικάλη | @Rafaella Pitsikali
  • Α-
  • Α+

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της Ραφαέλας Πιτσικάλη που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η νεαρή πάλευε με τη νόσο γνωστή ως Σάρκωμα Ewing από το 2020 και έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες μετά τα 21α γενέθλιά της. 

Τον Αύγουστο του 2023, όπως μεταφέρει το hania.news, είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της. Για να μπορέσει να κάνει αυτό το ταξίδι, είχε γίνει καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων, η οποία γνώρισε σημαντική ανταπόκριση. 

Η Ραφαέλα έδινε μάχη με τον καρκίνο και ήταν πάντα χαμογελαστή, εκπέμποντας μηνύματα αισιοδοξίας μέσω των social media. Μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις είχε γίνει ανήμερα Πρωτοχρονιάς, όπου ήταν εμφανώς καταβεβλημένη, αλλά συνέχισε να στέλνει μηνύματα ελπίδας. 

«Καλό ταξίδι στο φως»

Την νεαρή αποχαιρέτισε μέσω του Instagram ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αναφέροντας πως ήταν «μια μαχήτρια ζωής, ένα παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας». 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Με βαθύτατη θλίψη ενημερώθηκα ότι έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η χαμογελαστή Ραφαέλα. Λυπάμαι και πονάω όταν μαθαίνω πως τόσο νέοι άνθρωποι φεύγουν από την πιο ύπουλη αρρώστια ονόματι καρκίνος. Αυτό το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι είχα την τιμή να την «γνωρίσω» μέσο των social media όταν σε ανάρτηση της τραγουδούσε το "Ό, τι θες". Μία μαχήτρια ζωής, ένα παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας.Αντίο Ραφαέλα, μου έδωσες ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα, να μην τα παρατάω και να παλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αποχαιρέτισε την Ραφαέλα με ένα βίντεο που είχαν βγάλει μαζί στο παρελθόν και γράφοντας: «Όντως άγγελος κόρη μου! Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου! Είσαι το φως γιατί μόνο εκεί ανήκεις».

katsafadou-rafaela

Συγκινητικά είναι και τα μηνύματα χρηστών του Twitter για την Ραφαέλα που έφυγε από τη ζωή σε τόσο νεαρή ηλικία. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA