Μενού
Κωπηλασία
Εναέρια λήψη από κωπηλάτες | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η Κέρκυρα, καθώς όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση στα social media ο Ναυτικος Αθλητικός, πέθανε την περασμένη Κυριακή (17/3) αθλητής του Ομίλου.

«Ένας έφηβος, ένας αγαπημένος αθλητής μας  έφυγε χθες στους δρόμους της αιωνιότητας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν στην Κέρκυρα με τον θάνατο του 18χρονου αθλητή.

Ο Ναυτικός Όμιλος, σύμφωνα με νέα ανάρτησή του στα social media, γνωστοποίησε πως συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη (19/3) εκτάκτως σχετικά με τον θάνατο του νεαρού και αποφάσισε να:

  1. Ο Όμιλος σε όλες τις δραστηριότητές του να βρίσκεται σε τριήμερο πένθος
  2. Την Τετάρτη 20/03/24 ημέρα εξοδίου ακολουθίας να μην λειτουργήσει κανένα τμήμα του Ομίλου 
  3. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και το προπονητικό δυναμικό του Ομίλου να παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία
  4.  Να αποσταλεί στεφάνι και να κατατεθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς
  5. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ
  6. Να διοργανωθεί αγώνας στη μνήμη του Αχιλλέα και να δοθεί το όνομα του σε μια κωπηλατική λέμβο. 

Κέρκυρα: Η ανάρτηση του ΝΑΟΚ για τον θανατο του 18χρονου 

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα, μια από αυτές που δε θέλεις ούτε να ακούς ούτε να σκέφτεσαι. Για όλη την οικογένεια του ΝΑΟΚ αλλά και της Ελληνικής κωπηλασίας η οδύνη είναι ανείπωτη, δε χωρά στο μυαλό, βρίσκεται πέραν από την πραγματικότητα.

Ένας έφηβος, ένας αγαπημένος αθλητής μας  έφυγε χθες στους δρόμους της αιωνιότητας . Ο Αχιλλέας θα παραμένει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Σε αυτήν την ώρα που ο πόνος γίνεται ανίκητος, μόνο κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA