Μενού
egkyos
Έγκυος | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία τραγωδία έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή (14/07) στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου μία 39χρονη γυναίκα από την Ινδία έχασε τη ζωή της λίγες ώρες αφού γέννησε δίδυμα.

Η 39χρονη πρόσφυγας έμενε στη Δεσκάτη Γρεβενών. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο θάνατός της προέκυψε από επιπλοκές στη διαδικασία της εγκυμοσ΄θνης, καθώς παρουσίασε ατονία μήτρας, με συνέπεια μεγάλη αιμορραγία.

Η κατάσταση των νεογέννητων

Σύμφωνα με το Kozanimedia.gr, τα δυο νεογέννητα είναι καλά στην υγεία τους, με τη μητέρα τους, όμως, να διασωληνώνεται και να διακομίζεται, αφού υπήρξε αρχικά δυσκολία εξεύρεσης κρεβατιού σε ΜΕΘ.

Όπως αναφέρεται ήταν γεμάτα όλα τα κρεβάτια σε Μαμάτσειο Κοζάνης και Μποδοσάκειο Θεσσαλονίκης, και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου, δυστυχώς, κατέληξε μετά από κάποιες ώρες.

Ο σύζυγος της 39χρονης έχει καταθέσει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, μήνυση στο Α.Τ. Κοζάνης κατά παντός υπευθύνου.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA