Την τελευταία του πνοή άφησε ο απόστρατος αξιωματικός, στρατιωτικός αναλυτής και στρατιωτικός συντάκτης Θανάσης Μπάφας.
Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν αρχικά στο 401 ΓΣΝ Αθηνών και κατόπιν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Ήταν απόφοιτος της ΣΣΕ τάξης ’74, Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, με συμμετοχή σε πολλές και επικίνδυνες αποστολές όπως στο Ερμπίλ.
Η εξόδιος ακολουθία, θα πραγματοποιηθεί στη Λειβαδιά, σε ημερομηνία και ώρα που θα καθοριστεί.
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω ανάρτησης στο Twitter: «Στρατηγέ καλό Παράδεισο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την αγάπη, την φιλία, τις πολύτιμες συμβουλές και την σκληρή δουλειά. Η αγάπη για την Πατρίδα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους καταδρομείς διδάχτηκε από εσένα σε γενεές Ελλήνων. Αθάνατος».
- Μέχρι και 6.000 ευρώ: Αυτά είναι τα παλιά βινύλια «του πατέρα» που σήμερα κοστίζουν χρυσά
- Μοντέλο του OnlyFans συναντιέται τετ-α-τετ με θαυμαστή που της έδωσε 100 χιλ. ευρώ και φεύγει στο 5λεπτο
- Τι είναι τα «κεφαλάρια» και γιατί έχει βουίξει όλο το ελληνικό TikTok
- Υποψήφια του Dragon's Den εξηγεί γιατί δεν πήρε ούτε ευρώ από το παιχνίδι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.